ALLA MINA TJÄNSTER

Anlita de professionella tjänsterna som Botkyrka El erbjuder och känn dig lugn att allt kommer ordna sig. Jag jobbar hårt för att försäkra mig om att alla mina tjänster utförs effektivt och till rimliga priser. Jag kan göra enkla engångsreparationer eller skapa en plan tillsammans med dig rörande återkommande underhållsbehov som passar just dina behov och projekt.

Professionellt utförande är alltid garanterat. Du kan lita på att jag har alla handlingar och certifieringar som behövs. Ta en titt på de tjänster jag erbjuder och läs vidare om vad jag kan göra för dig. Kontakta mig för ett gratis kostnadsförslag.

543DC374-3899-4FC8-BEB5-6D8BE69CFC56.JPG

TRÄDFÄLLNING-HAR MOTORSÅGSKÖRKORT.

Behöver du professionell hjälp med trädfällning, oavsett hur din slutvision ser ut kan du lita på att Botkyrka El kan göra den till verklighet. Om du behöver göra reparationer, få assistans med installationen eller ta dig an ett ombyggnadsprojekt så hör av dig till mig så erbjuder jag mina tjänster till rimliga priser.

GRÅLLE TEA-20 1950

Behöver du en hantverkare för att ta hand om din installation? Jag klarar av det mesta du kan komma på! Jag förser både materialet och hantverket som krävs för din installation och allt vad det innebär. Jag utför de reparationer och renoveringar du behöver med den erfarenhet, kompetens, och kundservice du förtjänar. Hör gärna av dig om du vill veta mer eller för att boka tid.

IMG-1072.JPG

IMG-2647.JPG